Annons
AnnonsFull pott för TRESemme


Nu har jag använt TRESemmés produkter i flera veckor och äntligen kan jag ge er en recension. TRESemmés produkter kommer att börja säljas från augusti med ett snittpris på 89,90 kronor. Jag har märkt att mina toppar har blivit mycket mjukare och håret är mer följsamt. Den enda nackdelen som jag kan komma på är att produkterna kan bli rätt tunga om man ska köpa alla på samma gång.

Annons

 

Balsam och shampoo moisture rich Stora förpackningar och det bästa är att balsamflaskan är lika stor som shampooflaskan. Dom doftar gott och är lätta att skölja ur. Mitt hår blir lätt torrt så dom här produkterna är perfekta för mitt hår.

Heat defence spray Jag har provat många olika värmeskydd men det här är min favorit! När produkten lanserades i Spanien tog den tydligen slut och jag kan förstå varför. Produkten tynger inte ner håret eller gör det klibbigt, ett problem som jag har haft med andra värmeskydd. Den doftar gott och trots att jag fönar mitt hår flera dagar i veckan har jag inte märkt av fler slitna hårstrån och toppar.

Inpackning för torrt hår Jag älskar den här inpackningen! Den är väldigt lätt att skölja ur och gör håret  lent och återfuktat. Burken är stor och räcker länge, ett stort plus är att man inte behöver ha den i håret speciellt länge.

Hårspray freeze hold Ett hårspray som håller frisyren på plats utan att göra håret tungt. Det torkar fort och man slipper det klibbiga.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar