Annons
AnnonsPacka rätt till weekendresan


 

I helgen åker Bella till London och hon har bett mig att hjälpa till med packningen. Eftersom hon flyger med Ryan Air får man endast ta med sig 15 kilo och då blir det extra klurigt att packa. Innan du drar ned hela garderoben i resväskan är det bra att gå igenom några punkter.

Annons

 

Vad ska du göra på resan? �r du till exempel där för shoppingen eller utelivet? Till en weekend med shopping passar en väska med axelrem bäst, du får båda händerna fria! Välj bekväma skor om du kommer att promenera flera timmar per dag. London har massor med snygga partyplagg så jag skulle ta med mig en festoutfit och shoppa resten på plats.

Hur är vädret? Kolla upp väderleken innan ni åker så är du troligtvis förberedd. Till London får man absolut inte glömma paraplyet eftersom regn inte är ovanligt. Temperaturen hjälper dig att avgöra packningen, är det plusgrader och sol fungerar ballerinas!

Behöver du packa lätt? Tänk på att 15 kilo dit betyder även 15 kilo hem, om du inte vill betala övervikt. Lämna utrymme för shoppingen genom att packa lättare. Välj plagg som fungerar under hela helgen som till exempel jeans och enkla blusar.

TAGGAR
32 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar