Annons
AnnonsRecension – Lily Lolo


Nu har jag använt mineralsminket från Lilo Lolo i över två veckor. Jag har testat foundation, ett transparent puder och en rouge. Jag är väldigt nöjd med resultatet! Lilo Lolo finns hos Pashion Cosmetics och du kan läsa mer om märket här.

Annons

 

 

Foundation; Jag har använt nyansen popcorn. Den är lätt att jobba med och man kan själv bestämma hur täckande resultatet ska bli. Det jag älskar med en mineralfoundation är att den lägger sig lätt på huden! Om det har dykt upp en liten röd sak har jag lagt på en concealer innan.

 

Puder; Lugn, det är inte ett vitt puder utan det är transparent. Nyansen heter flawless matte och ger just en matt effekt. Jag lägger pudret på mina blanka områden som pannnan.

 

Rouge; Min nyans heter cherry blossom och ger en naturlig känsla. Ni vet när man har varit utomhus när det är kallt och fått rosiga kinder, det tycker jag är allra finast! Rouget är lätt att jobba med och jag börjar alltid med lite på borsten.

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar