Annons
AnnonsAngelica och Angelica på Gretas


Angelica Aurell

Efter att ha lämnat Alma på förskolan var det dags för möte med en mäklare. Vi vill gärna flytta till en större lägenhet och det betyder ju såklart att vi ska sälja vår. Egentligen älskar jag vår lägenhet men den har blivit för liten för oss så det finns inte så mycket val än att flytta. Jag hoppas att det dyker upp något spännande objekt snart!

Annons

När mötet var klart träffade jag Angelica och hennes söta son Nico på Gretas. Jag hade redan ätit frukost men några scones och kaffe har ju aldrig skadat… Både jag och Angelica är på väg att lansera varsin sajt så vi bollade ideer och hjälpte varandra. Det är verkligen guld värt! Jag hoppas att jag kan lansera min sajt i nästa vecka och jag längtar efter att få höra er feedback.

Angelica Aurell

Angelica Aurell

Angelica Aurell

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar