Annons
AnnonsAtt bli mamma


angelicas closet

Att bli mamma är det bästa som har hänt i mitt liv. Det kanske låter som en kliché men det är sant. Känslan när hon ger en kram, puss eller bara säger mamma är oslagbar. Den känslan går inte att beskriva.

Annons

Jag är först ut bland mina vänner att få barn och det är både negativt och positivt. I slutet av graviditeten och under Almas första månader kände jag mig rätt ensam men som tur var hamnade jag i en bra mammagrupp där man kunde prata av sig. Man vill ju inte dränka sina vänner i barnprat direkt! Det positiva med att vara först ut är att det blir en stor händelse och ingen är speciellt trött på barn än haha.

Innan vi fick Alma hade jag inga förväntningar på hur det skulle vara att ha barn. I ärlighetens namn hade jag aldrig hållit i ett spädbarn innan och den kontakten jag hade haft med blöjor var genom reklam på tv. Det gick ju bra iallafall och man lär ju sig dag efter dag! Att ha barn är en omställning men jag älskar livet med Alma.

Angelicas Closet

Angelica Aurell

Angelicas Closet

Angelica Aurell

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar