Annons
AnnonsBloggmiddag


Säker stil

Igår kväll bjöd Mildh PR in till en trevlig bloggmiddag på Urban Delis nya matstudio. På plats pratade Ebba von Sydow och Emilia de Poret om sin bok Säker Stil och hur man egentligen får en hållbar garderob.

Annons

Jag älskar konceptet från Säker Stil eftersom jag själv gillar klassiska plagg och bra material som man kan ha år efter år! Snabba trender och slit och släng är ingenting för mig. När det kommer till ens garderob tror jag starkt på kvalitet över kvantitet! Det betyder inte att man bara behöver köpa dyra plagg utan handlar mer om ett långsiktigt tänk.

Urban deli matstudion

säker stil

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar