Annons
AnnonsBride 2 be


angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

Igår kväll checkade jag och mina fina brudtärnor Angielina, Hedi, Sofia och Denise in på hotell Kung Carl. Jag har bokat två sviter till oss och vi startade kvällen med en champagne och frukt på balkongen. Vid åtta åt vi en fantastisk middag på Bakfickan där vi bland annat åt kantarelltoast och skaldjursgryta. Senare på kvällen bytte vi om till morgonrockar, drack bubbel i sängen och tittade på alla roliga bilder från möhippan.

Annons

Nu är det inte många timmar kvar till vigseln och jag börjar känna mig rätt pirrig. Förväntansfull och så lycklig. Nu ska jag gå till Bangs och fixa håret och efter är det dags för makeup. När vi hörs nästa gång är jag gift!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar