Annons
AnnonsBröllopshelg i Båstad


Angelicas Closet IMG_8040

Den här helgen har vi firat Emma och Martin som gifte sig i Båstad. På fredagen var det uppvärmning med champagne och middag. Lördagens vigsel var otroligt vacker och jag blev så rörd när det var solosång, man kände av kärleken i hela kyrkan. Själva bröllopsfesten var i Norrvikens trädgårdar och dit måste jag åka tillbaka igen i sommar! Omgivningarna är så romantiska och jag kan tänka mig att det är fint att promenera runt där på dagen.

Annons

Idag blev det en lång sovmorgon följt av brunch på Strand där vi bodde hela helgen. Det är alltid kul när man är ett stort gäng som kan äta tillsammans och prata om allt kul från kvällen innan! Efter brunchen åkte vi och hämtade Alma hos Johans föräldrar och nu är vi på väg hem till Stockholm igen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar