Annons
AnnonsBuongiorno principessa


IMG_3252 IMG_3254-3

Bild från Conti di san Bonifacio i Toscana

Jag fick precis världens sug att resa till Italien! Med sin goda mat, kultur och klimat har landet allt jag vill ha på en semester. Jag menar hur underbart är det inte att äta den bästa pastan i världen? Det finns så mycket nytt jag vill upptäcka och bland annat solsemester i Positano och tryffeljakt i Toscana står på min önskelista.

Annons

Något som jag också uppskattar är att komma tillbaka till sina favoritstäder. Att fortsätta utforska, kunna navigera ordentligt och hitta sina egna guldkorn är jättekul! Rom är exempelvis en stad som jag inte kan få nog av! Jag gillar ju att göra guider med restips och för Italien har jag gjort till Rom, Milano och Florens.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar