Annons
AnnonsCiao!


milano marittima

I lördags landade vi i Bologna och åkte mot Milano Marittima som ligger vid kusten. Vi är här på semester med Johans familj och det är underbart att vara tillbaka i Italien. Det är helt klart mitt favoritresmål! Här är det bara italienare och det är perfekt för jag vill gärna träna upp min italienska igen. På morgonen övade jag med en kvinna på frukosten och det gick faktiskt rätt bra!

Annons

Idag har jag läst nya numret av Vanity Fair i solstolen och jag gillar verkligen omslaget med Alicia. Över min baddräkt har jag på mig en spetskimono från Ellos (bästa budgetfyndet) och på fötterna sandaler från Tory Burch. Min vita solhatt med svart band köpte jag i Valldemosa för två år sedan.

tory burch miller
milano marittimaIMG_2215

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar