Annons
AnnonsDaynight Casual


Daynight Casual

Jag började min morgon på Anglais där Daynight Casual, ett nytt svenskt modemärke, visade upp sin första kollektion. Det bjöds på en god frukost med bland annat croissants, smörgåsar och kaffe.

Annons

Bakom Daynight Casual står illustratören Tess Callervik som inspirerats av Cuba. Kollektionen består av basplagg som du kan klä upp eller ner beroende på tillfälle, det finns exempelvis kavajer som går att vända ut och in. Plaggen är till för att användas ofta och produktionen sker i Portugal. Jag gillar det härliga djungelmönstret och jag är nyfiken på att testa hennes t-shirts som är rundade fram och bak.

Daynight Casual Daynight Casual

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar