Annons
Annons



Det här med nagellack


angelicas closet

Jag gillar att köpa nagellack och har egentligen alldeles för många. Nu på förmiddagen har jag rensat ut gamla flaskor och sparade ungefär 20 stycken. Det är ytterst sällan jag går på salong, egentligen vet jag inte varför men jag har aldrig haft den vanan.

Annons

Majoriteten av mina nagellack kommer från Essie och jag brukar variera mig mellan olika nyanser av rosa, beige och rött. Really red är exempelvis en perfekt röd nyans och Not just a pretty face har jag använt mest under den här sommaren. Varje gång jag målar om naglarna ser jag till att använda ett bra baslack jag gillar bland annat Grow stronger.

Om du är sugen på att shoppa Essie så finns nagellacken bland annat hos Nelly och Ellos

nagellack essie nagellack essie

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar