Annons
AnnonsNär man har egentid


Angelica Aurell

Idag passade min mamma Alma några timmar så jag passade på att ta en klipptid drop-in. Jag behövde verkligen klippa mina toppar och tog lite mer än nödvändigt. Jag älskar känslan man får av nyklippt hår!

Annons

Efter mitt besök hos frisören mötte jag upp Sara för en vinlunch i solskenetStrandvägen 1. Det var härligt med egentid och speciellt en solig fredag! Jag har inga problem att vara ifrån Alma några timmar och tycker att det är viktigt att unna sig själv egentid. Alla kanske inte behöver det men för mig är det absolut nödvändigt. Känslan när man kommer hem och hör hennes skratt är dock oslagbar!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar