Annons
AnnonsPretty pink


Jag har blivit besatt av det här läppstiftet från Elizabeth Arden! Det har blivit en favorit både till vardags och fest. Nyansen heter Pretty Pink och har nummer 23. Läppstiftet återfuktar läpparna och färgen sitter kvar länge. Dessutom ett stort plus för den snygga hylsan!

Annons

När det kommer till läppstift köper jag i princip bara nyanser av rosa och beige. Jag vill ha toner som ligger nära min naturliga läppfärg och bara ger det där lilla extra. Jag har två röda läppstift hemma men det blir aldrig att jag använder dessa. Jag vill tro att jag är en tjej som använder rött men det blir alltid rosa eller beige.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar