Annons
AnnonsHösten hos Esprit


Esprit

Vid elva var jag uppe hos Red & Square PR för en intim visning av Esprits höstkollektion. Det bjöds på god plockmat från Supper (älskar deras sötpotatis) och en genomgång av höstens nyckelplagg. Jag tycker ju mycket om Esprit som till skillnad från många andra kedjor faktiskt har väldigt bra kvalitet. Jag har många plagg som är flera år gamla utan en skråma.

Annons

Höstens kollektion bjuder på många fina plagg och speciellt för dig som vill vara fin på jobbet eller bara vill ha bra basplagg. Jag fastnade bland annat för ett par byxor som kommer i rosa och grått och en svart kappa med fuskpäls. Vi ser en del ljusa färger som cremevitt och puderrosa, en härlig kontrast till svart och grått.

Esprit

Esprit

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar