Annons
AnnonsEtt hemmakontor


kontor hemma

Vi letar fortfarande efter en ny lägenhet och tyvärr har vi inte gjort några framsteg än. Det viktigaste är dock inte att flytta så fort som möjligt utan att hitta rätt lägenhet för oss. Det är så många faktorer som spelar in och ännu fler nu när vi har Alma!

Annons

En sak som jag verkligen suktar efter är ett hemmakontor. Det behöver inte vara ett helt eget rum (även om det vore drömmen) men iallafall en del där jag kan ha ett skrivbord och en byrå. Nu när jag har börjat driva eget företag känns det som en stor och kul prioritet. I dagsläget sitter jag alltid vid matsalsbordet och även om det fungerar vore det härligt med en mer inspirerande miljö. Jag ser framför mig ett vitt skrivbord med mässingsdetaljer, blommor och bra belysning.

Bilderna ovan har jag lånat från Rachel Parcell som bjuder på massor med inspiration!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar