Annons
AnnonsFå tiden att räcka till


Angelicas Closet

Angelicas Closet

När jag sitter vid datorn vill Alma gärna komma och hjälpa till. Hon vill härma mig när jag skriver på tangenterna och gör anteckningar vilket är jättegulligt. I början fungerade det bra att hon satt i mitt knä samtidigt men nu har hon gått från att försiktigt trycka till att mer slå på hela datorn! Nu får jag helt enkelt använda datorn i smyg när hon sover eller leker med duplo.

Annons

Det är så mycket jag vill göra men det är svårt att få tiden att räcka till. Jag älskar att vara med Alma men det ska också bli skönt när hon börjar förskolan i slutet på januari. Jag längtar efter att få starta igång med jobbet och jag är så glad över att kunna driva eget som konsult. Jag har uppskattat och njutit av min mammaledighet men nu är det dags att fokusera och utveckla det jag vill göra.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar