Annons
AnnonsFavoriter på flygresan


handbagage flyg

Weekendbag / Sovmask / Poncho / Neccessärer /Ansiktsspray / Läppbalsam / Hörlurar

Pressad foundation / Hårsnoddar / Ballerinas / Solglasögon / Passhållare

När jag flyger gillar jag att ha ett stort handbagage, gärna en weekendbag i mjukt läder.

Annons

En axelrem är ett måste så man inte behöver gå som en banan! På fötterna har jag helst ballerinas eller sandaler och min favorit är Pretty ballerinas som gör mjuka bekväma skor. Såhär mitt i sommaren kan det kännas löjligt med en cashmereponcho men när man sitter där på planet kan det vara skönt att dra över kläderna eller ha som en filt. Efter landning gillar jag att använda en ansiktsspray och snabbt bättra på sminket på Glominerals pressade foundation.

angelica aurell flyg

Den här weekendväskan från Louis Vuitton lånade jag av en vän under en jobbresa till Berlin. Jag älskar modellen och måste köpa mig en likadan inom kort! Det är definitivt en klassiker som man kan ha hela livet.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar