Annons
AnnonsFem dagar i Wien


Vi hade fem härliga dagar i Wien och jag längtar redan till mitt nästa besök. Det har var min tredje gång i Wien och jag blir fortfarande helt förtrollad. Det är så vackert att man nästan tappar andan. Förutom regn en dag hade riktig tur med vädret och grädden på moset var att det doftade hyacinter överallt.

Annons

Så vad gjorde vi om dagarna? Egentligen ingenting speciellt. Vi promenerade omkring, åt god mat och drack rose på uteserveringar och fikade typ hundra gånger. Jag har ätit så många bakelser men man ska ju ta seden dit man kommer!

Jag har gjort en guide till Wien innan men den kommer att uppdateras i slutet på den här veckan så ni har alla mina tips samlade.

Rose på Ella’s som ligger på Judenplatz.

Alma strosar runt vid Maria Theresien Platz

Fika på Cafe Landtmann

Johan och Alma nedanför Belvedere 

Alma ser så liten ut på den här bilden! Här vid torget Kaiser Franz 

Vackra Burgtheater

Mötte våren i pasteller, äntligen kjol och bara ben!

Jag skrattade så mycket åt den här ankan. Den gjorde flera olika poser som att den ville bli fotograferad. Bilden är från Volksgarten som blommade för fullt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar