Annons
AnnonsFika för Alma


tårta tösses
tårta tösses

Igår kom några från min mammagrupp över på fika för att fira Alma. Hon fyllde ju ett förra veckan och sedan dess har det blivit en hel del fika. Jag bjöd på rosa prinsesstårta (min favorit från Tösses), småkakor, dammsugare och kokostoppar. Jag har en farlig förälskelse för bakelser! Alma och hennes små vänner fick smoothies, bär och olika typer av majskrokar. Det är så gulligt när man ser barnen leka ihop, de är inte längre små små bebisar utan tjejer med egen vilja och personlighet.

Annons

Jag har verkligen haft tur med min mammagrupp. Jag hamnade med ett gäng glada och trevliga tjejer och sedan vårt första möte på BVC har vi träffats många gånger om. För mig som inte har några tjejkompisar med barn har det varit guld värt!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar