Annons
AnnonsFredag!


Angelicas Closet

Nu när Alma går på förskola har jag börjat komma tillbaka till mina gamla rutiner. Innan spelade det ingen roll om det var vardag eller helg, alla dagar såg i princip likadana ut. Jag älskade att vara hemma med Alma men jag har saknat att jobba strukturerat och få mina egna rutiner igen. Jag är dessutom jätteglad att jag tog beslutet att bli egen företagare!

Annons

Angelicas Closet stickad

Idag myser jag i en stickad tröja från Massimo Dutti 

Angelicas Closet kaffe

Det blir några koppar kaffe om dagen…

Den här helgen kommer att bli lugn och jag har inte så mycket planerat. Idag ska jag hämta Alma vid tre och vi brukar vanligtvis gå till parken och leka efter förskolan. Efter ska jag handla lite gott till helgen. Johan är bortrest så jag och Alma har tjejkväll. Under lördagen ska jag fika med en vän och på söndag är jag sugen på att gå till Skansen om det inte är iskallt. Alma älskar att titta på djur och jag tycker själv att det är väldigt mysigt att vara där.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar