Annons
AnnonsFrukost hos DAY


Angelica Aurell

Idag började jag min dag hos DAY Birger Et Mikkelsen som bjöd på frukost. Eftersom det är kanelbullens dag fanns det underbart goda bullar från Fabrique som jag absolut inte kunde låta bli! Under frukosten fick vi en genomgång av vårens kollektioner och det finns så mycket fint.

Annons

Jag har sett delar av kollektionen innan och det finns massor med plagg och accessoarer som jag vill köpa till våren. Två av mina favoriter är ett par loafers med texten Hello (hur söta) och en cashmeretröja med snörning. Det finns även flera magiska blusar med fina detaljer som metallictrådar.

DAY Birger Et Mikkelsen
angelicas closet
DAY Birger Et Mikkelsen
DAY Birger Et Mikkelsen

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar