Annons
AnnonsFyra favoriter till fest


tips pa smink

Då var årets sista dag här! Ikväll firar vi nyår med middag tillsammans med några vänner vilket ska bli väldigt trevligt. När man har en liten bebis gäller det börja fixa sig i tid eftersom allt går lite långsammare. Jag brukar inte använda så mycket smink men när det kommer till fest har jag några favoriter som jag alltid återkommer till:

Annons

Smoky eye kit från Glominerals. Mitt favoritmärke när det kommer till smink och dessa skuggor håller i flera timmar. När man köper paletten får man med en liten guide vilket inte är helt fel.

Nagellack från Essie. Tre favoriter för fest är nyanserna muchi muchi, angora cardi och very red. Enligt mig gör Essie bäst nagellack med sina fina nyanser och bra hållbarhet. Ikväll lutar det åt rött.

Foundation Forever från Dior. Den här sitter som berget och är lagom täckande.

Highlighter från Lancome. Jag brukar applicera kring kindbenen. Just denna highlighter var en limited edition men som tur var köpte jag två på samma gång!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar