Annons
AnnonsHappy Nikolaus!


Angelica Aurell

Angelica Aurell

Idag är det den 6 december vilket betyder att det är St Nikolaus. Det är en tradition som har följt med från min morfars sida och firas främst i Tyskland och Österrike. Som barn ställde man fram en sko på kvällen den 5:e och på morgonen var den fylld med choklad och presenter som Nikolaus lämnat. Jag tycker att det är en väldigt söt tradition och den ska helt klart föras vidare till Alma, det här året är hon ju för liten så jag har bara köpt hem massor med choklad till mig och Johan.

Annons

Den här söndagen har jag på mig en cashmeretröja från DVF, pärlhalsband från Frogpearl och mina jeans kommer från Esprit. Mitt röda nagellack är från Essie och nyansen heter Really red.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar