Annons
AnnonsHårinspiration


har klipp inspiration

Om jag fick välja någon annans hår skulle det helt klart bli Olivia Palermos. Hon har alltid så fin volym, längd och färg! Jag är nöjd med min hårfärg men jag önskar att jag kunde få mer volym. Mitt hår är väldigt tunt och oavsett produkter är det svårt att få en volym som håller hela dagen.

Annons

Nu är det dags för mig att klippa håret igen och förhoppningsvis får jag tag i en tid nästa vecka. Jag gillar att hålla samma längd och nu känner jag att håret har blivit för långt. Det är så härligt när man har varit hos frisören och jag måste bli bättre igen på att hålla regelbundna besök!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar