Annons
AnnonsHärlig helg


Angelica Aurell

Den här helgen har varit både festlig och lugn. Jag älskar när man kan få en kombination av båda! I fredags blev det middag på Papas och utgång på Fou för att fira en tjejkompis som fyllde år. Herregud vilken kul kväll det var. I lördags var vi bjudna på glöggmys hos en vän från mammagruppen och det är så gulligt att se Alma leka ”med” sina vänner!

Annons

Nu under söndagen har vi varit ute i det fina vädret och ätit lunch på Hotell Skeppsholmen. Vi kom hem för en liten stund sedan och nu myser jag i mitt velourset från Veronica Virta som jag köpte för ungefär två veckor sedan. Jag älskar snygga loungekläder och gillar gulddetaljerna mot det gråa. Materialet är gjort i Sverige och är så mjukt mot huden.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar