Annons
AnnonsHouse of DvF


angelicas closet

Ni som läser Angelicas Closet regelbundet vet att jag är ett stort fan av Diane von Furstenberg. Hon är en inspirerande kvinna på många sätt! Förutom att hon skapar vackra kläder är hon en klok person som verkar ha båda fötterna stadigt på jorden. Diane spenderar mycket tid på välgörenhet och har bland annat grundat DvF Awards och sitter i styrelsen för Vital Voices.

Annons

Jag har precis börjat titta på serien House of DvF där åtta tjejer kämpar för att bli märkets Global brand ambassador. Ett tips för dig som gillar mode och är sugen på en ny realityserie! Jag hade hellre sett en serie enbart om Diane von Furstenberg men det är alltid kul att få se bakom kulisserna hos en designer.

angelicas closet

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar