Annons
AnnonsImperial Vienna


Vi bokade vår resa till Wien väldigt spontant, vi bestämde oss på torsdagen och åkte på tisdagen. Det är härligt att åka så snabbt inpå! Vi ville få lite miljöombyte och eftersom både jag och Johan älskar Wien var det ett enkelt val. Det går snabbt att flyga dit och är en lugn stad som passar med barn.

Annons

Vi valde samma hotell som sist, Imperial Vienna som helt klart är ett av mina favorithotell i världen. Det är så lyxigt och jag älskar ju allt som har med marmor och kristallkronor att göra… Vi båda är hotellnördar som gillar att prioritera boendet på semestern.

Sist jag bodde på Imperial Vienna var jag gravid med Alma så det var jättekul att få komma tillbaka med henne. Personalen var så gulliga mot Alma och under påsken fick hon målade ägg som hon vägrade släppa taget om.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar