Annons
AnnonsInnan festen


Att planera en bloggfest tar mer tid än man kan tro. Vi har hållt på i flera månader och gårdagen var minst sagt stressig.

Vi fraktade alla goodiebags med en limo och var på Snaps klockan två. Vi började med att packa ur och sen var det massor att göra; drapera tyger, dekorera borden och lokalen, se till att röda mattorna kom på plats i trapporna, prata med personalen om kvällen, förbereda bord till Lumene och AAA Catering, skriva ut en gästlista, ställa upp vinsterna och se till att inga gäster skulle se burleskdansarna. Det var mycket men vi hade kul under tiden.

Annons

Vi hyrde en limo från Bel Air för att frakta alla goodiebags till Snaps.

Borden ska planeras..

… och dekoreras.

Vi draperade tyger över rummet och trapporna.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar