Annons
AnnonsJuldrink med Custommade


RMPR

Igår kväll besökte jag och Alma RMPR som bjöd in till en mysig juldrink tillsammans med Custommade. Det bjöds på otroligt goda snittar, juldrinkar och en titt på pre-spring kollektionen. Custommade är ett danskt märke som fokuserar på tidlös design med det lilla extra. Vackra användbara kläder är i fokus istället för trender.

Annons

Custommade är ett märke som jag kan identifiera mig med, jag gillar deras filosofi och val av material. Nu till julens alla fester finns det så mycket fint, bland annat en ljuvlig topp med paljetter och spets som vore vrålsnygg till ett par byxor och höga pumps.

RMPR

RMPR

RMPR

RMPR

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar