Annons
AnnonsKlippt


Angelica Aurell

I söndags fick jag tag i en klipptid och det var så skönt att äntligen komma iväg till frisören. Jag tycker att det är jättefint med långt hår men mitt är så platt att det gör sig bättre kortare. Jag klippte av en bra bit och det kändes befriande! Nu ska jag se till att hålla den här längden för det är såhär jag trivs allra bäst.

Annons

För något år sedan gjorde jag en del research kring att lägga in extensions för att få tjockare hår. Min dröm är att ha fylligt hår men alla frisörer jag pratade med avrådde mig så jag hoppade över det. Nu har jag accepterat att mitt hår är tunt och då får man göra det bästa av det helt enkelt!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar