Annons
AnnonsLivets kontraster


angelicas closet

Min mamma befinner sig i SydSudan där hon jobbar med Läkare Utan Gränser och i söndags pratade vi en stund i telefonen. Mottagningen är dålig och samtalen bryts gång på gång. Det gör ont i hjärtat när man hör vad människorna där utsätts för, våldtäkter, tortyr och svält. Barn som har sett saker som någon aldrig någonsin ska behöva se. Livet är så orättvist och jag är otroligt tacksam att jag är född i Sverige, har haft en bra uppväxt och aldrig behövt sakna något. Det är något som jag önskar att alla världens barn kunde få.

Annons

Läkare Utan Gränser gör stor skillnad på plats och jag skulle vilja uppmana er alla att ge en liten gåva. Det spelar ingen roll om det är 50 kronor eller 5000 kronor, allt kan göra skillnad. Tänk på att ingen kan göra allt men alla kan göra något!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar