Annons
AnnonsLite lördagslyx…


Radisson Strand
Radisson Strand
radisson strand
Radisson Strand Herr Julius

Innan lördags festligheter checkade jag och Johan in på Radisson Strand vid Nybrokajen. Det är så mysigt att sova på hotell i sin hemstad! Lite lyx som man borde unna sig oftare.

Vi fick ett jättefint rum (128) i den helt nyrenoverade delen som hade en spektakulär utsikt över Nybrokajen, Strandvägen och mot Djurgården.

Annons

Efter en välbehövd sovmorgon brunchade vi på Herr Julius (deras dessertbord!!) innan det var dags att gå hemåt igen. Även om vi bara sov borta en natt saknade jag Alma och det är alltid så härligt att komma hem och få en kram av henne.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar