Annons
AnnonsLondon och veckoplanerare


kalender to do

blommor tulpaner rosa

Den här veckan händer det många roliga saker! Imorgon flyger jag till London och det ska bli så kul med lite miljöombyte. Det är bara över en natt men iallafall! Jag ska dit på ett event för att fira samarbetet med Ellie Goulding och Deichmann vilket ska bli väldigt roligt.

Annons

Nu när jag jobbar hemifrån har jag börjat använda en veckokalender från Jo & Judy. Jag tror att jag såg den hos Linn först och jag gillar att man får en klar överblick av veckan. Jag tycker om att skriva, man får en harmonisk känsla av att anteckna men min handstil har dock inte förändras sedan högstadiet.

Förutom London är mitt fokus att bli klar med min nya sajt. Det har tagit så mycket längre tid än jag trodde men nu börjar jag äntligen att bli klar. Den här veckan ska jag bara fylla på och gå igenom allt content samt se till att allt fungerar som det ska. Nu har jag iallafall bestämt att den lanseras måndag 6 mars!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar