Annons
AnnonsLunch med Asos


Knut lunch Asos

Idag bjöd Asos och RMPR in till lunch på restaurang Knut. Vi åt pizzor inspirerade av Norrland omgivna av snygga kläder från Asos vårkollektion.

En nyhet är att Asos Africa bytt namn till Asos Made in Kenya. Kollektionen tillverkas i just Kenya och har massor med snygga prints, jag fastnade bland annat för en grön klänning med svart mönster som vore så fin till våren. Jag gjorde lite research och sedan 2010 har Asos haft ett samarbete med SOKO, ett kenyanskt företag som satsar på kvinnor genom att ge bra löner och förskola för deras barn. Tummen upp!

Annons

Knut lunch Asos Knut lunch Asos Knut lunch Asos Knut lunch Asos Knut lunch Asos

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar