Annons
AnnonsMåndagslyx med Bryn Williams


Martin Hansson

Jag fick en lyxig start på den här veckan. I måndags bjöd Martin och Victorinox in till middag på Mosebacke Matstudio där stjärnkocken Bryn Williams lagade mat. Vi var ett tiotal personer som fick njuta av en gudomlig trerätters. Bryn flög till Stockholm bara för detta tillfälle och han har bland annat lagat mat till 80-årsfirandet av Englands drottning så han kan sin sak om vi säger så.

Annons

Jag gillar att titta på matlagningsprogram (speciellt amerikanska Masterchef) och önskar att jag var grym på att laga mat. Tyvärr är jag ingen mästerkock och när jag lagar mat blir det mest sallader med fisk eller majskyckling.

Victorinox middag
Victorinox middag

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar