Annons
AnnonsMeetrd


meetrd

Som ni vet så har jag ju jobbat länge med online och är väldigt intresserad av marknadsföring. Många i min bekantskapskrets jobbar på något sätt med e-handel, är entreprenörer eller programmerare.  Jag blir därför ofta ihopkopplad med olika start-ups som vill diskutera marknadsföring eller digitala möjligheter. Vilket jag tycker är superkul! Ett sådant bolag, där jag själv varit ganska engagerad i diskussionerna för att Johan är en av initiativtagarna, är kontorsdelningsnätverket Meetrd.

Annons

Meetrd erbjuder företag ett enkelt sätt att bidra till ett mer hållbart, dynamiskt och spänstigt Stockholm genom att tillgängliggöra överskott till andra. Varje rum som står tomt kan användas till något bättre. Enkelt förklarat är det en typ av communitybaserat  ”airbnb för företag”. Antingen har man ett för stort eller litet kontor, för få mötesrum eller att man helt enkelt vill ha ett bra sätt att nätverka med kunder och kontakter. Det behöver inte vara kontor eller mötesrum utan kan även exempelvis vara en butik eller delar av en butik.

Spana gärna in Meetrd och är det så att ditt företag har för små eller för stora lokaler så anmäl er enkelt på deras webbsida.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar