Annons
AnnonsMina hårfavoriter


Angelica Aurell

Jag försöker att klippa mig med jämna mellanrum och vanligtvis går det 10 veckor mellan mina besök. Senast jag klippte mig början på december så det är snart dags att gå till frisören igen. Mitt hår går under kategorin fine hair och är med andra ord rätt känsligt. För att se till att hålla mitt hår friskt och fint brukar jag:

Annons

– Alltid använda värmeskydd och föna med kalluft, om jag har tid får håret självtorka.

– Använda inpackning en gång per vecka.

– Vara försiktig när jag borstar håret.

– Om jag använder hårsnodd väljer jag en slät utan metallkant.

Några av mina favoritprodukter är värmeskydd från Toni&Guy, schampo från Maria Nila, oljan Moroccanoil light och inpackning från Kevin Murphy. Jag borstar håret med en stor paddelborste från Denman. Jag lockar håret väldigt sällan men när jag gör det använder jag en plattång från Ghd.

favoriter

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar