Annons
AnnonsMöhippa i Sandhamn


Sofia Flobrant Angelica Aurell

I lördags var det dags för Sofias möhippa och vi hade ett riktigt roligt dygn ihop! Efter att vi överraskat och kidnappat Sofia blev det cha cha med Fredric Brunberg från Let’s Dance och sedan tog vi en båttaxi ut till Sandhamn.

Annons

Vi hade fantatiskt väder och efter incheckningen badade vi badtunna (några var modiga och hoppade i havet), bastade, drack bubbel och njöt vid poolen. Till kvällen blev det några lekar, middag och fest på hotellet där vi dansade loss i flera timmar. Sofia är en underbar person och jag är så glad som har henne i mitt liv. Nu längtar jag till bröllopet om tre veckor!

Det här var förresten första gången som jag sov borta från Alma och det gick hur bra som helst.

sandhamn
sandhamn 1
sandhamn mohippa

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar