Annons
AnnonsMöhippa på Gotland


IMG_3352

tryffel gotland

I helgen var det möhippa för Anna som ska gifta sig om två veckor. Vi flög till Visby tidigt på lördagen och det har varit en väldigt mysig helg.

Höjdpunkten var nog när vi var ute på tryffelsafari! Jag älskar tryffel och det var kul att veta mer om dessa dyrgripar plus att det var härligt att vara ute i det gotländska skogen.

Annons

Solen sken genom träden och det var spännande att se hunden nosa upp och gräva efter tryffel. Efter vår tryffeljakt bytte vi om för en sexrättersmiddag och jag hade på mig svart med gulddetaljer. Jag har fått några frågor om min klänning och den kommer från Twist & Tango.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar