Annons
AnnonsMorgon med Kavat


Kavat butik Kavat barnskor

Jag och Alma började vår morgon med en pressfrukost i Kavats nya butik på Grev Turegatan. Det bjöds på en hälsosam frukost och en presentation av Kavats skor och miljötänk. Kavat är verkligen en förebild när det kommer till tillverkning och bland deras ekologiska skor har man full koll på alla led, från bondgård till färdig produkt. Idag har Kavat över 50 modeller som certifierats med miljömärkning.

Annons

Alma älskade att springa runt bland alla skor och fastnade för modellerna i pasteller och blommor. Jag hade Kavats blommiga kängor till henne i slutet på sommaren och början på hösten men nu är det ett par svarta varmfodrade som gäller.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar