Annons
AnnonsMyser hemma


angelicas closet
angelicas closet
angelicas closet

Jag har känt mig småkrasslig hela veckan och efter en morgonpromenad är jag bara hemma och tar det lugnt. Alma har fått hosta och jag håller mina tummar att hon inte får falsk krupp igen. Hon fick det tidigare under en förkylning och jag tyckte att det var rätt obehagligt att höra henne så hes och rosslig.

Annons

Medan Alma tog en tupplur kring lunch passade jag på att läsa tidningar och dricka några stora koppar te med honung. Jag älskar att köpa utländska tidningar som Tatler och Harper’s Bazaar men det är sällan man får tid att läsa i lugn och ro. Idag gosar jag in mig i en stor stickad ulltröja med polo från Jascha Stockholm, så himla mysig!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar