Annons
AnnonsNär man är sjuk


Jag har lyckats bli sjuk såhär lagom till jul. Det är tråkigt på många sätt och idag fick jag till exempel ställa in en plåtning vilket kändes väldigt trist! Nu håller jag tummarna att jag blir frisk snart och när man är hemma sjuk finns det tre saker som brukar hjälpa:

Annons

angelicas closet

En sovmask. Bra när man vill sova på dagen men det är ljust i rummet. Min turkosa med texten I love sleep kommer från PJ Salvage. Gott med sömn brukar göra stor skillnad!

angelicas closet

Några koppar te. Jag dricker helst grönt te med honung och en favorit är Gröna havtorn från NK. Min gråa stora kopp med guldrand finns på Indiska.

angelicas closet

Modetidningar. När jag är sjuk läser jag hellre tidningar än att surfa på iphonen. Det känns bättre för ögonen! En av mina favoriter är brittiska Harpers Bazaar och jag gillar det senaste omslaget med Lily James.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar