Annons
AnnonsOliver Glowig


angelicas closet

På Aldrovandi (hotellet som vi bodde på i Rom) ligger restaurangen Oliver Glowig som har två stjärnor i Guide Michelin. Restaurangen ligger i hotellets trädgård som är en romantisk oas i ett Rom som i övrigt kan vara ganska stökigt och turistigt. En kväll var vi lite trötta på enkel italiensk mat och bestämde oss för att testa en avsmakningsmeny som bland annat innehöll Kobe-burgare, pasta med sjöborre och helt magiska efterrätter.

Annons

Jag är enkel när det kommer till mat men ibland är det kul att testa kockars kreativitet. Både jag och Johan skulle varmt rekommendera Oliver Glowig till dig som älskar kreativ mat, vill bli utmanad och undra över vad som ska komma på tallriken härnäst. Smakar det så kostar det, men är du en person som gillar haute cuisine är det här något för dig! Presentationerna, färgerna och smakerna var enastående och efter middagen svävade jag på små lyckomoln. Som Johan sa ”Det här var som balsam för själen.

angelicas closet

angelicas closet

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar