Annons
AnnonsPå besök hos DAY


DAY Birger Et Mikkelsen

DAY Birger Et Mikkelsen är ett danskt märke som jag älskar. Deras kläder passar min stil perfekt, klassiskt med en twist. Plaggen är välsydda och har ofta fina detaljer. Jag har alltid varit nöjd med mina köp från DAY.

Annons

Idag var jag på besök i deras showroom och vi åt lunch omgivna av vackra kläder, skor och accessoarer. Jag fick en titt på vårens kollektion och den är helt magisk! Jag fastnade bland annat för fina cashmeretröjor (titta den rosa med snörning) och en blus med metallictrådar. Det fanns ett par underbara loafers med texten Hello som kommer stå högt upp på min önskelista för våren 2017!

DAY Birger Et Mikkelsen
DAY Birger Et Mikkelsen
DAY Birger Et Mikkelsen
DAY Birger Et Mikkelsen
DAY Birger Et Mikkelsen

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar