Annons
AnnonsHej från Palma!


Angelicas Closet Palma

Vi har det väldigt bra i Palma! Här njuter vi av otroligt god mat, gör utflykter med bil, shoppar och bara upptäcker Palma. Jag har varit här två gånger tidigare men det är jättekul att ha tid att hitta gömda godbitar och återkomma till sina favoriter. När vi är hemma igen kommer jag självklart att uppdatera min Palmaguide med alla tips och dessutom kommer en fullmatad guide till hela Mallorca.

Annons

Alma verkar stormtrivas i lite varmare väder och är på solskenshumör i princip hela tiden! Jag visste inte hur det skulle vara här med barn men alla är trevliga och blir glada när man kommer med en bebis.

Angelicas Closet Palma

Angelicas Closet Palma

Angelicas Closet Palma

Angelicas Closet Palma

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar