Annons
AnnonsPandora i Stockholm


Pandora

Igår var jag på invigningen av Pandoras butik på Drottninggatan där det bjöds på champagne och godis. Butiken är väldigt ljus och jag älskar hur man presenterar smyckena, det känns väldigt lyxigt men med en snäll prislapp. Pandoras smycken är tidlösa och är därför perfekta att ge bort i present till någon man tycker om.

Annons

Efter minglet mötte jag upp Johan för en drink på HAY Market där CHIC ska ha sin stora fest om två veckor. Alma sprang runt bland blomsterhandlarna och fick en och en annan ros i present. Det är kul att hon är så social och vinkar till allt och alla.

Pandora
Pandora
Pandora

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar