Annons
AnnonsPlumping


Kevin Murphy

Efter rekommendationer har jag nu börjat använda serien Plumping från Kevin Murphy. Jag har testat Kevin Murphy innan (och älskat produkterna) men dessa är nya för mig. Jag har tunt Skandinaviskt hår och Plumping ska ge ett tjockare och fylligare hår vilket jag lär behöva efter graviditeten!

Annons

Jag har inte märkt någon skillnad på mitt hår under graviditeten men jag är rädd för att börja tappa hår efter. Mitt hår är så tunt och jag vill behålla varenda hårstrå! Om man kan förebygga och hjälpa håret att stabilisera sig är det självklart ett stort plus.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar