Annons
AnnonsPre baby fika


angelicas closet

Igår eftermiddag bjöd jag in vänner för en pre baby fika där jag bland annat bjöd på champagne, macarons, tårta, cakepops och smoothies. Mina vänner betyder otroligt mycket för mig så jag ville bjuda på något gott och ses så många som möjligt innan vår dotter kommer i början på juni.

Annons

Jag hade hyrt Tornsviten på Radissison Strand som har en spektakulär utsikt över hela Stockholm. Min tanke var från början att vi skulle sitta på terrassen och fika men eftersom det spöregnade fick vi vara inne i sviten vilket inte är helt fel det heller!

angelicas closet fika

Jag hade dukat upp ett dessertbord

smoothies
Smoothies med blåbär

angelicas closet
Instagram moment! Följ mig under angelicasclosetblog

cake

Jag hade beställt en rosa tårta med pärlor och rosett från B3Cakees – den blev så söt (och god)!

angelicas closet

Goran, Martin och Andreas

muffins
Jag hade själv bakat fluffiga chokladmuffins med hallonfrosting

angelicas closet
Fina Sofia!

macarons
Jag hade köpt macarons från Franska Matkompaniet (Macarong) som faktiskt har bäst pris på macarons i Stockholm. Laduree är ju också en favorit men betydligt dyrare.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar