Annons
AnnonsPressveckan – torsdagens favoriter


sophie by sophie

Under torsdagen hann jag med två showrooms, först Mildh Press på Humlegårdsgatan som representerar flera danska märken, bland annat Second Female och Billi Bi. Hos Mildh var det uppdukat med god mat, sötsaker och blommor överallt.

Annons

Mitt andra besök var hos svenska smyckesmärket Sophie by Sophie på Riddargatan. Vårens kollektion från Sophie by Sophie är inspirerad av havet och helt magisk, jag kommer självklart visa fler bilder på den nu i helgen.

Ilse jacobsen mildh press

Hur fina är inte dessa sandaler från Ilse Jacobsen! Jag älskar toffsarna och färgerna. Tänk dig till en vit klänning och en lätt solbränna.

pernille corydon

Pernille Corydon gör så vackra halsband. Jag gillar hennes stilrena design och speciellt halsbandet längst till höger.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar